mandag den 21. april 2014

Mandag morgen




 

 Morgenmad foran pc'en, en god kop te, koldskål med kammerjunker, skæg, skønne køkkensager.
Alt det lækre Mumi porcelæn er fra Arabia Finland.

Smotsi

Da vi skulle fra Legoland til Norge, lavede vi et pitstop på en McD på vejen. Ungerne er virkelig ikke fan af fastfood, så deres menuer bestod af gulerødder, mælk og Nuggets. Ø. og jeg slugte en cheeceburger hver, og delte de nye Smoothies, som de har fået (eller Smotsi som vi kalder det).

 Den gule (ananas og mango) smager rigtig meget af mango, og den røde (jordbær og banan) var virkelig lækker. Katinka var lidt for glad for den Smotsi med jordbær og banan, men vi fik da lov til at få lidt også.
(Læg mærke til møblerne på den her McDonalds, de havde virkelig gjort noget ud af det!)

Indlægget er sponsoreret af McDonalds

lørdag den 19. april 2014

Påskeferie

Påsken i billeder:

Vi startede vores påsketur i Legoland. Selvom der var ski.. koldt, så var der rigtig mange mennesker (men ingenting i forhold til hvor fyldt der kan være om sommeren), og jeg synes at vi brugte rigtig meget tid på at stå i kø. Men ungerne havde en fest, så der var det hele værd. 

 Katinka ville kun prøve de "farlige ting", og tog alle rutsjebanerne. Hun var virkelig sej! 
Jeg derimod... synes jeg kan mærke en kæmpe forandring på sådan nogle ting. Da jeg var yngre var jeg nærmest frygtløs, nu synes jeg sådan nogle rutsjebaner er forfærdelige!
Forresten tog Katinka også kørekort. Og det var nok det bedste som skete hende på hele turen.
Hun bar det meget stolt rundt om halsen resten af ferien. (Selvom jeg lige måtte lære hende at lyve, da hun ellers havde været "for lille". Men altså hun går jo i klasse med en hel masse på syv år ik?)

Når man er nabo til dette slot til daglig...

 De næste dage tilbragte vi i Norge. Ungerne fik hjemmestrikkede (virkelig lækre) Marius-sager. 
Udsigten fra badeværelsesvinduet, så bliver det vist ikke mere norsk.

søndag den 13. april 2014

Vinder af Moomin

Det har været en skøn dag i Norge i dag, og vi afslutter eftermiddagen med at trække en vinder af de to fine stel med Moomin fra Arabia Finland

Så kære dig - den grimme ælling, tillykke - du og din lille søde baby har vundet ;)
Send mig gerne en mail med dit fulde navn og adresse, så jeg kan sende gevinsten til dig.

God påske ;)

lørdag den 12. april 2014

Ferietid

Vi har ferie. Det er så tiltrængt. 

At have tid til hinanden, være sammen og nyde - uden hverdag!

Marius har haft tendens til morsyge de sidste par uger, og forsøger samtidigt at opføre sig baby-ish, hvis han ikke får sin vilje. Han hører absolut minimum af, hvad som er påkrævet og snakker (ALT FOR TIT) med grædestemme. Han kan pludselig slet ikke tage tøj på selv - nogle gange kan han heller ikke gå selv....?


 Katinka er så træt så træt når hun kommer hjem fra skole og fritidshjem, den kører i 100 hele dagen, så der ikke meget energi tilbage i hende, når hun kommer hjem. Så FERIE ja tak!

I dag har vi spist pizza med gode venner, børnene har leget med hinanden og kammeraterne, og vi har fået sagt god påske til de fleste inden vi drager til Legoland, hvor vi skal være et par dage. 

Ungerne glæder sig helt vildt, og Katinka har allerede meldt sig som morgenvækker. Hun skal i hvert fald ikke gå glip af et eneste minut derovre. 

Vi skal også spise 100-vis af påskeæg, og besøge familien i Norge. Vi skal have SÅ meget lækker mad, glæder mig vildt til hotelmorgenmaden - det må være en af mine livretter. 

Og så skal vi også bare have nogle dage hjemme, hvor vi leger hulemennesker. Og så vil jeg også gerne nå at besøge den danske familie, holde middage, forberede mig helt vildt til kommende afgangsprøver, hækle hækle hækle, læse en god bog, se en god serie.... Yes - alt for mange planer, alt for lidt tid. 

God påske til alle!


TV-Serier

Jeps.. jeg er stadig serienarkoman.

Jeg får dog ikke set så mange som tidligere, da tiden simpelthen ikke rigtig er der. Jeg ser stadig serier på hovedsageligt Netflix og HBO, det er så dejligt enkelt, og jeg kan tage en bærbar eller ipad med i seng, og fortsætte hvor jeg slap sidst.

Min lille top 10:
  1. Orange is the new black (Netflix) - 6. juni kommer sæson 2
  2. Games of Thrones (HBO) - Sæson 4 er i gang, stadig masser af sex, magt og ondskab
  3. Dexter (Netflix) - 7. sæson er kommet, kan mærke at jeg ofte falder i søvn - knap så spændende? 
  4. Girls (Sæson 3) (HBO) - Love it, perfect hækle tv
  5. Magic City (HBO) - Gangster-ish serie med flotte damer og lækre mænd, se her
  6. Breaking bad (Netflix) - puh jeg får det nærmest dårligt, når jeg ser den
  7. Carnivale (HBO) - mærkelig på den fede måde
  8. Weeds (Netflix) - ok god i begyndelsen, men bliver mere og mere langt ude
  9. Drop dead Diva (netflix) - sjov - list intetsigende - perfekt hækle-tv
  10. Big Love (HBO) - Om Mormoner og livet med flerkoneri - ok underholdende
Bollywood Hero (HBO) - Miniserie - virkelig sød miniserie




Ø´s favoritter:
  1. Games of Thrones (HBO)
  2. Breaking bad (Netflix)
  3. House of Cards (Netflix)
  4. True Blood (HBO)
  5. Carnivale (HBO)
Serier jeg gerne vil se, hvis jeg en dag får oceaner af tid: 
  • Board Walk Empire (HBO)
  • Homeland (Netflix)
  • Broen (HBO)
  • Hemlock Grove (Netflix)
  • Lilyhammer /Hellfjord (Netflix)
  • The killing
  • Master of Sex (HBO)
  • Borgia (HBO)
Se også indlægget her, for andre gode tips

onsdag den 9. april 2014

Dagligdagen...






... kommer mest frem på instagram. Du er velkommen til at følge mig på camsenn

mandag den 7. april 2014

Give away - Mumistel fra Arabia

Jeg har glædet mig til denne give away, for hvis der er noget vi godt kan lide i blogland, så er det alt porcelæn med Mumitrolde på! Og det er let at forstå hvorfor, for det er virkelig søde tegninger, super fine farver, og så er det jo til at betale (i forhold til fx. Megamussel).

Du har muligheden for at vinde porcelænet fra Arabias nye serie. Hvis du er den heldige, så kan du vinde to skåle og to krus.


Den nye serie illustrerer Mumi-mor og Mumi-far, som begge viser nye skønne personligheder. Mumi-mor glæder sig over det fredelige familieliv, mens Mumi-far drager på eventyr i den store vide verden. Det minder os om livets mange fantastiske muligheder – både hjemme i trygge omgivelser og på farten, hvor spændende udfordringer venter. Serien indeholder både krus og skål.

Hvis du er fast læser, er du velkommen til at skrive en kommentar under, så deltager du automatisk i konkurrencen om den skønne præmie. Jeg trækker en vinder på søndag - held og lykke ;)

lørdag den 5. april 2014

Ondt i halsen

Jeg har været syg. Sådan rigtigt med feber og ondt i halsen. Og nu jeg er kommet op til overfladen igen, har jeg opdaget alle mine spor. Ud over huskesedler med HUSK MEDICIN (glemte det alligevel i går, og måtte få Ø. til at komme ud til arbejet med dagens omgang piller), så har mit hjem og mine tasker været fyldt med økologiske urtebolcher:
 På sofabordet...
 På hylden...
Ved computeren...
I tekoppen... 
(Den dufter bare SÅ godt! og så er den INSTANT, dvs at man rent faktisk kan sætte sig med sin kop te i sofaen, uden endnu engang skulle finde en løsning til opbevaring af tepose...)
Og i skuffen på vej ud... og i skabet på skolen... og i skoletasken... i hverdagstasken...

Favoritten er helt klart Lakrids, og dernæst de original bolcher i den gule indpakning. Jeg synes ikke der er den store forskel i smag på de sukkerfri (æskerne) og dem som ikke er sukkerfri (dåse og pose). 
Eleverne i skolen er også vilde med dem. Den anden dag havde vi en konkurrence i matematik, og vinderholdet vandt et "sukkerfrit økologisk urtebolche"- kun skuffede miner fra dem som ikke vandt.

Så perfekt timing at skulle teste Ricola, når halsen er mere end øm. Og så smager de bare super godt!