onsdag den 26. februar 2014

Om FORBUD mod drikkedunke i klassen + en vinder

I forrige indlæg, skrev jeg en smule om forbudet mod drikkedunke i Katinkas klasse. Jeg tror det kræver en lille forklaring:
Af en ukendt årsag, må eleverne i Katinkas klasse ikke have drikkedunk med i skole, fordi de har en kop derhenne, som de skal drikke af. Dette er jeg ikke helt vild med af flere årsager:

1. Hygiejniske årsager: Selv om koppen er personlig, så tvivler jeg på, at den bliver vasket op ordentlig, og i øvrigt er det stadig let at forveksle kopperne. Katinka har aldrig haft så mange sygedage som efter hun begyndte i skole... siger ikke det er koppens skyld...

2. Katinka drikker slet ikke nok i løbet af en dag, og jeg ville bare have det rigtig godt med, at jeg kunne lave aftaler med hende om, at hun SKAL drikke en halv eller hel drikkedunk i løbet af skoledagen. Det kan vi også med en kop i klassen, men... (ja se nr. 1)

3. Det ville være meget enklere, hvis hun blot kunne nøjes med at bøje sig ned, og tage drikkedunken frem

4. I don't get it.... det er som om, at det er en regel, bare for at have en regel... den anden dag da jeg hentede Katinka lige da timen var færdig, hørte jeg, at en elev sagde han var tørstig, efter en lang gå/løbetur i skoven. Så svarede den ene lærer, "bare drik af din kop", men den anden lærer fik hurtigt stoppet dette; "Nej nej, du kan drikke, når du kommer over på Fritidshjemmet"... Men når de kommer på Fritidshjemmet, så har de måske allerede glemt det, og får igen ikke noget at drikke. Det havde sgu da været lettere med en drikkedunk.

Jeg har nu også undersøgt sagen i efterkant, og det viser sig, at begrundelsen er, at nogen unger bruger drikkedunk som sutteflaske...


Jeg har trukket en vinder af det seje LEGO Movie lunch set.Og det blev en anonym med mailen: mkmkristiansen@gmail.com. Tillykke, håber din Magnus bliver glad. Send mig en mail med dit navn og adresse, og jeg vil sende sættet til dig, så snart det er muligt.

søndag den 23. februar 2014

LCHF - indkøb i Sverige

Jeg har længe kunnet tænke mig at tjekke priserne i Sverige, på alt det der man kan bage og lave lækkerier af, hvis man blandt andet er på LCHF.
Så da vi tog hjem fra Norge i vinterferien, stoppede vi en times tid ved et indkøbscenter. Og den første butik jeg får øje på er en helsekost. Og ikke nok med det, der er 20% på alt i butikken lige præcis den dag. Det tog jeg som et tegn til, at det var nu der skulle handles.

Lige overfor ligger der en stor ICA Maxi, som i kæmpe-kæmpe stor. Vildt så meget de har. Men de havde faktisk også et rigtig godt udvalg, så jeg fortsatte med at købe et par ting her også.
Jeg kom desværre til at købe Sukrin og Sukrin+. LCHF chokoladen måtte med, men den får jeg sindsygt ondt i maven af. Indkøb i alt for ca. 300 dkr.

Nu har jeg så  alt det jeg sådan set ville afprøve, men jeg venter lige, til vinterferiens ekstra kalorier har fundet sin vej ud af kroppen igen ;)




fredag den 21. februar 2014

Giveaway - Lego the Movie

Katinka og Marius er ikke i tvivl. LEGO er et hit, og LEGO the Movie et endnu større.

Du har muligheden for at vinde et sejt LEGO Movie lunch set til ungerne (eller dig selv?) fra Room Copenhagen. Sættet indeholder både madkasse og drikkedunk.  
 Katinka er vild med sættet, men også ret ærgerlig over, at hun ikke må have drikkedunken med i skolen. (Det er altså lærerne som har bestemt det). Det er jeg også pænt irriteret over, da hun i forvejen drikker alt for lidt. Og jeg er ret sikker på, at sådan en fin én ville hjælpe godt på problemet.

Det kan jo være at pylremor giver hende lov alligevel ;)



Jeg trækker en vinder på onsdag.

Held og lykke!

torsdag den 20. februar 2014

Brud på nytårsfortsættene?

Altså er det overhovedet et brud vi er ude i her?

For - jeg ved godt, at jeg har erklæret højt og helligt i cyberspace (Og for Ø.), at jeg har shoppefri måned i både februar og marts. Og det går virkelig godt. Jeg har kun købt en enkel kjole fra Maison Scotch - sat ned fra 1200,- til 500,-

Men altså.. nu blev jeg helt i tvivl... gælder det også indkøb til sommerferien? Altså sådan virkelig uundværlige sommerting, som jeg alligevel havde tænkt mig at erhverve mig i april, men som nu er fundet på tilbud?

Tasken er fra Soft Gallery, og kæmpe stor. Den kan rumme alt vores habbengut, når vi skal på stranden, ud at flyve og meget andet. Er egenlig lidt leo-træt, men altså heller ikke så træt vel ;) Købt for 350 kr her

Tilde kjole fra Moss Copenhagen + Striber - whats not to like?
Er dog en smule i tvivl - er der for meget natkjole over den? Og hvis der er, så har jeg endelig en natkjole.
Købt her for 250 kr. 



Think not!

tirsdag den 18. februar 2014

Vinder af det fine Mumibestik...

Der er mange som gerne ville have fat i det lækre Mumibestik. Og det kan jeg rigtig godt forstå. Ud over det bare er super pænt, så er det også rigtig solidt og lækkert, og jeg bruger altid en af vores store skeer til morgen-youghurten.

Vinderen af Mumibestikket er en Heldig Hanne - tillykke til dig Hanne. Send mig din adresse, så sørger jeg for, at bestikket kommer din vej. Skriv også gerne, hvis du har ønsker om, hvilket bestik det skal være, du kan se lidt forskelligt her.



Held og lykke til alle andre i fremtidige giveaways. Enten her på bloggen eller de virkelig mange andre rundt omkring i blogland.

torsdag den 13. februar 2014

Når ungerne står tidligere op end 'en selv...

... så kan det her ske:






Jeg fandt det på computeren i dag, da jeg tænkte jeg kunne arbejde en anelse.

Jeg sidder nemlig i en hytte, på et fjell i Norge, og begge ungerne er syge med feber og hoste.
Så mens alle de andre står på ski, er det bare om at få tiden til at gå i hytten. (Og forsøge ikke at spise alt for meget usundt... det går så ikke lige så godt). Udenfor er det et værre vejr; det blæser, det sner og snehøjden er 2,20 meter. Så.... Jeg nyder det, er alligevel ikke så vild med alt det der sne ;))


tirsdag den 4. februar 2014

VInd det lækreste Mumi børnebestik

Jeg har skrevet om Mumibestikket fra Iittala flere gange og ungerne og jeg kan varmt anbefale det. Bestikket ligger simpelthen supert i det mellemstore barns børnehånd, og det har en god tyngde... 
og så er det jo bare så pænt! 
Tip: Den store ske er også perfekt til de voksnes youghurt!



Vil du vinde Mumibestikket fra Iittala, så skriv en kommentar under. 
Husk du skal være fast læser af bloggen. Jeg trækker en vinder søndag d. 16. februar.

Held og lykke 

søndag den 2. februar 2014

Designer Zoo udsalg-ish

I går var det altså lige før, at jeg fik købt nogle fantastiske keramiksager.

Jeg havde ellers planlagt kuppet hjemmefra; bil ind til København, parkere ved forældre, aflevere Katinka, nå den ene bus, skifte til den anden bus, og tada - stå foran Designer Zoo - lige når de åbnede deres 2. sorteringssalg. Og så ellers bare dase i butikker de efterfølgende timer.



Men som de fleste andre gange jeg planlægger lidt for godt, så kommer der noget yngel i vejen, og det gjorde der også i går. Marius fik skreget sig med, og ville ikke have tøj på, og ville ikke ditten og ville ikke datten. Så selvfølgelig nåede vi ikke den første bus vi skulle med i København. 

(Kunne du ikke bare kørt til Desiger Zoo i bil?) 
Tjoo... men jeg skulle jo først til Vesterbro, og derefter ind til byen (aka Strøget)... og det er UMULIGT at parkere nogen steder, og jeg er totalt dårlig til at parkere... i sidste uge fik jeg for eksempel en fremmed til at sideparkere min bil ude på Nørrebro.. ;)





Men Marius og jeg nåede frem til Designer Zoo. Og jeg fandt straks lige det jeg ledte efter. Alle de smukke sager oven over. Jeg var faktisk en anelse i ekstase. Og jeg kunne have købt meget mere!
Vi fik møvet os forbi alle damerne, så vi kunne betale. OG først der går det op for mig, at køen er kilometerlang! Seriøst tror der var 55 i kø, inden det kunne blive vores tur. Og med en lille 4-årig, som skulle tisse, og i øvrigt ikke havde forståelse for, at al det keramik som var i butikken, kunne gå i stykker... så var det bare at vinke pænt farvel....

Nå - var det ikke også noget med, at jeg har shoppefri måned...