søndag den 15. december 2013

Frokost og himmelsk opskrift

Dagens frokost i dag til ungerne. Masser af lækkerier!




Så bliver det næsten ikke bedre, sådan en lidt kedelig 3. søndag i advent, krydret med lidt tømmermænd, trætte unger (og mor), lidt regn, lidt sol, lidt lidt i køleskabet... men masser af hygge!

Kaviaren er importeret fra Norge, og fast inventar i køleskabet). Resten er købt i Netto. Specielt vil jeg anbefale den mørke pålægschokolade fra Løgismose, omg den er altså bare god, ekstra tyk og fyldig i smagen, mums!

Og som ekstra jule-bonusinfo vil jeg vriste denne opskrift ud af ærmet:

Ingredienser: 
En skive mørk pålægschokolade, delt i to på langs
1/2 skive ren rå marcipan

Fremgangsmåde:
Læg den ene halvdel pålægsschokolade oven på marcipanen og den anden halvdel under

Voila - klar til at spise!

Se flere juleopskrifter fra Løgismose her .


Indlægget er lavet i samarbejde med Løgismose

Ingen kommentarer:

Send en kommentar