torsdag den 28. februar 2013

Cirkus Benneweis

Billede lånt her

Jeg har ikke været i cirkus siden jeg var barn, hvor jeg kom ind i cirkusbygningen overfor Scala i København sammen med min farmor og alle mine kusiner. Der var de morsomste klovne, virkelig farlige dyr, elefanter, heste med mennesker stående på ryggen, der var artister som fløj rundt i luften, og til nød blev grebet på den anden side. Linedansere, i hvert fald søløver og måske også en løve... Og der var stemning! 

Jeg glæder mig til at kunne give Marius og Katinka den samme oplevelse. Glæde, grin, angst og lettelse - alt samlet på et sted! Vi skal nemlig i Cirkus. Og ikke et hvilket som helst cirkus, nemlig Cirkus Benneweis - Danmark bedste cirkus (i følge dem selv). 
Billede lånt her
 På McDonalds kan du fra i dag få en cirkusbillet med i købet, når du køber et Happy Meal. Men skynd dig. De har et begrænset antal billetter. Bor du langt fra Bellahøj, hvor Cirkus Benneweis normalt hører til, så fortvivl ikke, de rejser rundt i landet frem til september, så måske kommer de også forbi dig?




Dette indlæg er sponsoreret af McDonalds. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. Dog skal jeg en tur i Cirkus på deres regning.

onsdag den 27. februar 2013

Pigetur

På fredag skal Katinka og jeg på bytur til København. Vi skal i hvert fald i Zara, og Katinka har i forvejen udvalgt rigtig (ALT FOR) meget på nettet... Men vi er i tvivl med jakken. Vi kan lide begge, men jeg er bange for at den blå bliver lige varm nok?


T-shirts er en stor mangelvare, og disse tre var hendes favoritter.



katinka er også meget glad for striber, og valgte stort set alt, som hun kunne finde. Og sammen med leo-ballerinaerne (dem var hun meget forelsket i) bliver det virkelig fint.






tirsdag den 26. februar 2013

Den der vægt der...

...hmmm.

I sommers var jeg så træt af min krop, at jeg ikke en eneste gang, lod min t-shirt falde og lade solstråler skinne på den. Ahmen hvad fanden er nu det! Jeg er ikke tyk. Ikke overvægtig. Bare sådan nogle kilo for meget, som har sat sig lidt forkert efter to graviditeter og minus træning.

Jeg har trænet regelmæssigt siden, spist ok sundt uden at være hellig. Men alligevel så ryger der dagligt alt muligt ned, allermest chokolade.

samtidigt med at jeg ikke gad at smide tøjet offentligt,  renoverede vi jo lejligheden, og ud røg vores vægt, den virkede alligevel ikke så godt. Meeeen altså, jeg kunne nu godt have brugt den - ik? For de tre kilo jeg skulle tabe efter sommerferien er nu blevet til 7 kg !!!!!!!!
For helvede da. Jeg trænede jo! Jeg spiste ok sundt jo!



Så nu er det for alvor nej tak slik, nej tak boller, kage, sodavand, saftevand, pålægschokolade, chokolade, nej tak børnenes slik.......!

Og jeg har jo en rygrad som en regnorm. I går var vi til fødselsdag, jeg spiste ingen boller, ingen kage, ingen muffins! Meeeen chokolade og chokolade og chokolade.

Men hvad som kommer let,  må vel også forsvinde let. Eller? Nogle der vil starte nytårsforsæt sammen med mig her i slutningen af februar? For nu går det løs, med masser af gulerødder, ingen sukker og mel.

Så hvis det går godt, så hører I fra mig...

mandag den 25. februar 2013

Hæklet hårbøjle

Opskrift på hæklet hårbøjle med hæklet blomst:

Dette har du brug for: 


  • Hårbøjle uden "tagger" - kan købes i Panduro - her er min fra
  • Garn
  • Hæklenål som passer til garnet
  • Nål til at hæfte ender med


Hårbøjle:

Lav en ring med 4 lm og derefter en km som forbinder luftmaskerne til en ring
1. 6 fm i ringen (6)
2-95. 1 fm i hver fm (6)

Tag nu hårbøjlen ind i røret, kan være lidt stramt

96. 1 fm i 2 (sammen), 1 fm i 2 (sammen), 1 fm i 2 (sammen) (3)

Afslut med en km og hæft enden



Aftagelig blomst til hårbøjlen: 

Bagerste del:
Lav en ring med 4 lm og derefter en km som forbinder luftmaskerne til en ring
1. Lav 6 fm i ringen (6)
2. Lav 2 fm i hver fm, afslut runden med km(12)
3.  5 lm spring en fm over, og lav en km i den næste fm. Gentag dette runden ud, så du nu har 6 "vinger".
4. I den første "vinge" laver du en fm, efterfulgt af 5 stangmasker og afslut med en fm
5. Gentag dette i alle "vingerne"og afslut med en km

Midterste del:

Lav en ring med 4 lm og derefter en km som forbinder luftmaskerne til en ring
1. 10 fm i ringen (10)
2. 4 lm spring en fm over, og lav en km i den næste fm. Gentag dette runden ud, så du nu har 5 "vinger".


4. I den første "vinge" laver du en fm, efterfulgt af 4 stangmasker og afslut med en fm
5. Gentag dette i alle "vingerne"og afslut med en km


Forreste del:
Lav en ring med 4 lm og derefter en km som forbinder luftmaskerne til en ring
1. Lav 6 fm i ringen (6)

Sy de tre dele sammen, så de ligger, som du ønsker det.

sammensyning bagpå (passer til hårbøjlen fra Panduro):

12 lm + 1 lm at vende på
12 fm + 1 lm at vende på
12 fm af slut med en km

Sy enderne sammen til en ring, så den passer til hårbøjlens bredde, det skal være muligt at tage den af, men den skal også kunne sidde fast. Sy den derefter på blomsten.

TIP: Blomsten kan jo byttes ud med alt muligt; Hæklede kugler, flere blomster, andre blomster eller ingenting 



 Opskriften er min egen. Hæklede hårbøjler er ikke min opfindelse, og du vil måske kunne finde opskrifter på nettet, som minder om denne. Det samme gælder for den hæklede blomst. Du må gerne bruge opskriften, dog ikke til videresalg eller "som din egen". Det havde været super hyggeligt, hvis du skriver tilbage - gerne med link, hvis du laver noget efter mine opskrifter. 



fredag den 22. februar 2013

Ønsker

Jeg har mange ønsker til boligen for tiden, men får aldrig helt taget mig sammen til at købe dem. Måske skulle man snart starte med en ting af gangen? Men hvad skal man så vælge?

Hay æsker, K-kop til Katinka, Plakat fra Seventy tree, Ora ur fra Kähler, lille String reol til køkkenet, Pude fra Oyoy, Sengetøj fra Just, en M-kop ligeledes fra Design Letters.

Så snak dog ordentligt!

Helt siden første klasse har vi haft en regel i vores klasse om, at man ikke må bande eller snakke grimt til hinanden.

Dette galt også mig, jeg bander (stadig) en del. Det er skam ikke let, man er vel en ægte københavner, barn af en klejnesmed... I tillæg kom jeg lige fra 4 år i Norge, og havde et yderst begrænset ordforråd på dansk... Nå men regelen gik ud på, at bandede jeg fik jeg en streg på tavlen, men bandede eleverne blev den ene streg slettet. Hvis der på en uge kom tre streger på tavlen, fik de flødeboller.

Det var altså noget som fangede. Kom ikke her og sig at bolchepædagogik ikke har sin virkning!
Da eleverne gik i de små klasser kom de troligt og fortalte, hvis nogle af de andre havde bandet. Det var meget få bandeord, som kom ud af deres munde, og det var rigtig mange flødeboller som kom ind!

I starten af 7. klasse gik det ned ad bakke med den gode holdning. Pludselig var det normalt at sige "fuck dig", "du er billig" og alt muligt grimt til hinanden, sådan bare "for sjovt". Og den grimme dialog, blev nærmest hverdagssprog. Det er sgu ikke skægt. Og SLET ikke i orden.

Så igen blev det forbudt og slut og sat fokus på. Nu går eleverne i 8. klasse, og de snakker igen pænt, i hvert fald når der er en lærer i nærheden ;)


Call me har en kampagne kørende. Jeg synes, den reklame man ser på tv, rammer mig. Det er budskabet som rammer, og noget vi alle bør have i baghovedet. 

Eleverne har nu mulighed for at lave deres egen "tal ordentlig" reklamefilm, og vinde 10.000 kr. til klassen. Konkurrencen kører hver måned. Den som får flest likes vinder ‘Publikumsprisen‘!!!

DU kan også være med til at stemme lige her.


TADA...

...så er det nu vinderen af de lækre hårprodukter fra Schwartzkopf Professional skal findes. 

Det blev rosinen i pølseenden -"Tallulah"som vandt. Tillykke! Jeg kan ikke se du har en blog, så send mig gerne dine oplysninger, så sender jeg en masse hårprodukter til dig, så du kan skynde dig at få styr på de lange lokker.

TIl alle Jer andre; God weekend og tak fordi I ville deltage, og hvem ved - måske der snart er endnu en give away på vej?



mandag den 18. februar 2013

brrrr.....

Det er lige før jeg brækker mig af kulde, sne og sjap! Drømmer om ferie, palmer og bådture uden at fryse...






lørdag den 16. februar 2013

Vind lækre hårprodukter

Schwartzkopf Professional har udviklet et produkt som skulle være super til det tørre og slidte hår: Fibreforce.

Mit hår er helt ødelagt her i vinteren. Det stritter på toppen, ser dødt ud og jeg synes altså også, at jeg er begyndt at fælde - suk!

Når man læser reklamen for Fibreforce igennem, får man lovning om at håret bliver genopbygget, genoplivet, genskabt og endda finder sin indre styrke! Og hvem kan sige nej til det? Jeg har selvfølgelig sagt ja til at teste produktet, lækkert hår kan man altid bruge.

Så mens jeg venter på at få lækkert hår, kan du også vinde en shampoo, en balsam, en hårkur og en conditionerspray fra Schwartzkopf til en samlet værdi af op til 716 kr. 

 Skriv en kommentar under, hvis du vil vinde de fire produkter.
Vinderen bliver annonceret her på bloggen på fredag, held og lykke!

torsdag den 14. februar 2013

Skiferie























 Skøn ferie på fjellet. Med gode venner, god mad, vin og masser af slik. Solen skinner, og det er knitrende koldt. Ungerne hygger, leger, bygger sneborg, står på ski og bare nyder. Akkurat som de voksne.

tirsdag den 5. februar 2013

Af børn og fulde folk...

..skal man høre sandheden...eller?

Katinka: Mor, jeg synes du ser ret gammel ud
Mig: Ahhh Katinka, så gammel ser jeg da heller ikke ud!
Katinka: Mor, du ligner altså en farmor når du kysser mig

Tak for den!

mandag den 4. februar 2013

Instaweek


Den sidste uges tid har budt på tur til London, tre nye uberskønne skåle fra Royal Copenhagen, lækre unger, en nylonstrømpe som sad fast i en lynlås, små velkomne erantisser... Du er velkommen til at se mere på @camsenn.

søndag den 3. februar 2013

Overspringshandling

Så sidder man lige og forsøger at forberede sig til ugens lektioner. Foran computeren. Foran Ipad'en. Det går egentlig ok. Jeg tjekker et par apps, læser lidt i bogen, forsøger at komme ind på et program. Virker ikke. Forsøger igen. Virker stadig ikke.

Og BOM. 3 minutter senere har jeg lige skiftet den ene Iphone ud med den næste.


Men den gamle var altså meget smadret. Og batteriet gik hele tiden ud...

Tada...

Inden jeg trækker en vinder af den utrolig lækre Milk-lampe fra &Tradition, må jeg lige sige tak til alle der har deltaget i mine fødselsdags-giveaways. Jeg ELKSER at afholde give-aways, det er så hyggeligt, at få lov til at give andre gaver. Og jeg giver kun gaver som jeg selv vil have, så jeg synes vinderene har været rigtig heldige!



Vinderen af den sidste give-away i denne omgang er nummer 6. Pernille - lampen er din. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for lampen. Hvis du fortryder, så siger du bare til, så finder jeg lige en plads herhjemme ;) Ellers er du velkommen til at sende mig dine oplysninger, så skal jeg sørge for, at lampen bliver sendt til dig.






fredag den 1. februar 2013

Lækkert til Ø.

Min kære mand er norsk. Sådan rigtig norsk. Han elsker at stå på ski, han snakker norsk, han er vild med fjell, vafler og brunost, vandreture i naturen, og selvfølgelig drikker han lidt for mange øl og fjernsynet kører hver weekend med enten langrend, skiskydning eller skihop.

Ud over at Ø. er norsk, så hader han også at købe tøj. Som i virkelig hader. Jeg elsker det til gengæld, og det er mig som står for tøjkøb til alle her hjemme - ved det godt, jeg er super heldig!

Nedenstående er jeg 100 % sikker på, at han vil være vild med. Det signalerer da lidt en nordmand ik? Huen som kunne ligne Marius-mønsteret, tasken som minder om de der gamle norske rygsække, tights'ene hvor der titter en trold ud... Ikke bare ser det lidt norsk ud, men det er også økologisk! - Og super fedt - også til danskere ;)

Jakke med aftageligt for: 2999,-  Taske 799,-  Sweatshirt 699,- Tights 350,- for 2 par, Hue 299,- Strømper 150,- 

Alle tingene er fra det danske mærke Knowledge Cotton Apparel, som gør sig i økologisk tøj til mænd på den fede måde. Love it!

Du kan finde alle varene og mange flere hos Emanuels, som udelukkende sælger bæredygtigt design - både tøj, møbler og interiør. Webshoppen er en godtepose uden lige, og  der er udsalg lige nu, med masser af lækre varer tilbage!