søndag den 28. oktober 2012

Netetikette?

Nu Instagram... Jeg følger 3 - og har 2 følgere... men jeg vil gerne følge flere, for det er jo morsomt! Men samtidigt føler jeg, at jeg nærmest invaderer andres Instagram, hvis man bare sådan bliver følger, også selvom det er nogle man kender...

Jeg er ike superaktiv på Instagram, men jeg elsker de små billeder. 

Men hvordan fungerer det? Kan man bare smide sig på andres instagram? Både folk man kender og folk man ikke kender?

Skriv gerne dit Instagram-navn under, hvis jeg må invadere din Instagram.

Du er selvfølgelig også velkommen indenfor hos os, jeg hedder: @camsenn




søndag den 21. oktober 2012

Nyeste køb

For ikke så længe siden fik jeg for meget i løn. det vil sige først fik jeg for lidt, og så efter en masse brokkeri fik jeg for meget... måske, det er svært at gennemskue såden en rodet lønseddel.

Jeg skal sørme da nok klage, hvis jeg får for lidt, men den anden vej, der er jeg altså bare lidt ligeglad, og tænker, det må de sgu selv ligge og rode med... jaja, I know, totalt dobbeltmoralsk, nasser og alt muligt andet.

Summa summarum: Jeg kan ikke tåle at have penge på kontoen, de brænder nærmest, og her er nogle af mine foreløbige køb, ud over dem i Sverige i går:

Ny olivengrøn taske fra Marc Jacobs, som jeg skal bruge til skolebrug. det er et lidt dårligt billede,  for den er VIRKELIG fed i virkeligheden.
Man kan altid bruge et nyt ur

Leopardtørklæder i både grå og brun
Lækker cardigan med læderstjerner på albuerne og glimmer i kanterne - Maison Scotch


Bælte fra Depeche
Lækker knit fra Maison Scotch med undertrøje til... og man kan ikke se det på billedet, men i det lysegrå er der en masse glimtende tråde (de kradser så ad h... til, men flot er det!)

Så når de om lidt kommer og kræver pengene tilbage, så har jeg brugt MEGET mere end jeg fik for meget, så touché Camsen, så kan du lære det... 

lørdag den 20. oktober 2012

En dag så vinder jeg....

...Det er jeg sikker på!




Men det var så heller ikke denne gang!

Jeg kunne nu ellers godt bruge sådan rigtig mange millioner. Eller bare 10.000 kr. Eller lad os sige 20.000. Jeg havde lige en time for mig selv i Helsingborg i går, og kom til at gå ind i den lækreste butik ever. Spirit Stores. Det er sjældent jeg shopper igennem, men derinde kunne jeg hurtigt have brugt 10.000-20.000 kroner. Let.

De havde så mange fede jakker, tasker, bluser, cardigans, blazere, underbukser...

Det alllerbedste var en jakke fra Acne i det blødeste læder, sat ned fra 8000,- til 4000,- svenske. Knap og vel 3400 dkr. Men.. jeg har vist brugt lidt for mange penge i det sidste til at jeg turde komme hjem med sådan en smuksak. Mere om det i morgen.

Til gengæld købte jeg den skønneste pudderfarvede cardigan, sådan en som man rigtig kan putte sig i.



fredag den 19. oktober 2012

& Tradion app

& Tradition har lavet en app, som for det første viser deres produkter... men så kommer det seje, man kan se produkterne i ens hjem ved hjælp af telefonen! Det er da genialt!

Hmmm... skal lampen i soveværelset skiftes ud?

Eller mangler børnene ikke lige denne på chartollet?

Skal vi have en skammel, eller bliver den mon for høj?

Kunne Ø bruge en lampe over hans skrivebord?

torsdag den 18. oktober 2012

Hæklet pude

Den nyeste pude i sofaen er denne runde sag.  Fyldet er en rund pude fra Netto. Jeg har desværre lavet betrækket en anelse for stort. Men anyway, den bor nu i sofaen, og alle er ret glade for at bruge den.

Det er så den runde pude i sofaen... lidt rodet billede ;)

Den ene side af puden ser sådan ud. Her har jeg hæklet rundt og rundt, og efter hver runde hækler jeg en maske ekstra, så maskerne bliver en lille smule forskudt, og dermed danner et slags spiralmønster. Man undgår derved også, at puden ser 6-kantet ud. 




Jeg har lavet to runde sider, som er hæklet og syet sammen med et meget langt stykke, som jeg har hæklet af fastmasker. Uanset hvor mange gange jeg talte maskerne, fik jeg aldrig det samme resultat, og det endte da også med, at antallet på de tre dele ikke stemte overens. 

Dette er den anden side af puden. Her har jeg hæklet rundt og rundt igen, men øget masker lidt på må og få, så jeg igen kunne undgå en sekskant, men samtidigt ikke fik spiralmønsteret. 

Denne side er syet sammen med det lange stykke. 

Puden er hæklet på nål 4 med Drops Muskatgarn, garn som jeg synes er rigtig fedt at hækle i, og samtidigt er jeg rigtig glad for det lidt skinnende udtryk, man får med mercieret garn. 





onsdag den 17. oktober 2012

Den lampe der...

Jeg købte jo en lampe på &Traditions lagersalg. Vi skulle lige have sofabordet hjem også, før vi kunne hænge lampen op.  Jeg vil altså bare pointere, at  jeg ikke er sponsereret af & Tradition, jeg er bare super glad for deres produkter, og køber mig fattig i dem.

Her er den så...meget tæt på. Spinning light fra & Tradition it is. 



Tjek lige benene på vores nye sofabord, jeg synes simpelthen de er så seje!



Vores sofahjørne - den grønne lampe som titter frem, er en kæmpe giant arkitektlampe fra Muno.  Man kan dog godt blive en anelse træt af farven på sigt... (som nu fx.)

Ideer til efterårsferien




1. En tur i legeland - vi tog til "Legejunglen" i Slangerup... der var bare mange mennesker!
Og helt sindsygt højt støjniveau. Men vi havde det rigtigt sjovt alle tre, og jeg må sige, jeg var godt svedig af at kravle rundt i de mange klatreting, og skubbe Marius op og ned af alt muligt. To timer gik meget hurtigt i Legelandet, men så var det ligesom også nok.


Det er mine unger med numsen i vejret på den blå streg... shit den var svær at komme op ad


2. Se Hr. Skæg med tal

og lidt lærte Katinka.. i går sagde hun: Jeg kan stave til alt... A - L - T



3. Lave kuglehus

Dyb koncentration 

Jeg elskede - som i virkelig elskede -  glaskugler, da jeg var barn. OG jeg kunne bruge lang tid på at kigge undrende ind i kuglen, for hvordan søren kom det der farvede ind i?

Det kan sikkert laves meget flottere med washi-tape, klistermærker, og alt muligt andet sjovt, men ungerne ville have det NU!!! ( god undskyldning!)



4. Cykeltur på Amagerstrandpark

Hvem slukkede for lyset? 

Ja manden frøs... selv om han er nordmand så glemmer han ofte udtrykket, "det finns ikke dårlig vær, bare dårlig klær", vanskeligt at se her, men en lille tynd vindjakke i stormvejr er måske heller ikke sagen?

Børnene havde en fest, de cyklede, løb på løbehjul og trissede rundt i de små klatter klitter


Ellers tror jeg resten af feriens program står på: Trafiklegepladsen på Østerbro, Tivoli, Zoologisk have og måske en tur i Dyrehaven?



onsdag den 10. oktober 2012

lige i øjet

...kommer hjem for arbejde, hovedpinen lurer i baghovedet, powernap, ned og hente unger, ud at handle, og ALT i mig skriger CHOKOLADE CHOKOLADE CHOKOLADE, men stærk som en okse lader jeg være med at putte noget i kurven. Hjem med poser og unger, pakke varer ud, skærer frugt til ungerne, sætter vasketøj over, tømme postkassen... Regninger, brev fra banken, brev fra kommunen, ugeaviser, og allernederst i bunken.... En pakke med masser af CHOKOLADE!!!

TAK!



Det var altså bare lige, hvad jeg har brug for... så lige nu sidder ungerne og spiser deres frugt i stuen, og jeg guffer chokolade foran computeren.






Vil du vinde et helt års forbrug af chokolade så deltag i konkurrencen her.

søndag den 7. oktober 2012

Para-lampe-dis...

... var lige hvad der var! & Traditions lagersalg var virkeligt et besøg værd.

Først en venindetur på den skønneste caffe (DAC) med udsigt over vandet, og derefter op til disse skønne sager.




Synd man lige har investeret i sådan en fætter...Besparelse på 2500,-!!!



Jeg kom heller ikke tomhændet fra lagersalget. Men mon ikke jeg viser mit nyeste køb en dag?