søndag den 19. december 2010

Se lige...

 

En fantastisk gevinst jeg har vundet hos hende her. Jeg glæder mig til at få den i brug. I den skal jeg have min lille saks, små løsdele og nåle, som jeg aldrig kan finde i min hæklepose. Uglepungen er såå sød, og har det lækreste stof inden i.

 


Og se også lige denne fantasktiske solnedgang! Taget gennem mit køkkenvindue.
Posted by Picasa

fredag den 17. december 2010

Flere hæklegaver

 


Min veninde er vild med mine hækleis. (Nu skriver jeg så mine, beklager hvis jeg træder nogle over tæerne ;)) Vi er ikke på julegaver i år, men jeg har hæklet lidt is til hendes skønne datter.

 



Og så er jeg i gang med en slange til Marius. Planen var at den skulle være færdig til hans fødselsdag, men det når jeg ikke. Det er lidt af et evighedsprojekt for en langsom hækler som mig. Nu er jeg endelig kommet over en meter, den skal helst over to meter. Den er lidt ujævn - som det meste jeg hækler, men det gør ikke så meget, for jeg regner med slangen skal bruges til masser af ting. Jeg havde selv en lang slange da jeg var barn, og jeg elskede at lege med den.
Posted by Picasa

torsdag den 16. december 2010

Gaveproblemos

 


Lille udpluk af de gaver som skal med til Norge. Udover barnevogn, oppakning til 4 mennesker i 10 dage, barnevogn... glemte jeg at sige, at vi har en meget lille bil?
Posted by Picasa

Telefondamen

Igår ringede telefonen endnu engang mens jeg ammede. Og som altid var den aaalt for langt væk. Så jeg får Katinka til at løbe ind i soveværelset for at tage den stationære (I know, so last year at have fastnet)

Samtale:
- Det er Katinka
...stilhed..længe
- Ved du hvad? I stuen der ligger en slikpose...på bordet.(med drillestemme)
...stilhed
- Jeg har været til gymnastik i dag (med blærestemme)
- Min far han er ude
- Nej, min mor er inde i stuen med min lillebror
- Farvel - spunser ind for at overtage røret inden hun smækker på
- Hallo?
- Ja goddag det er fra TDC...

mandag den 13. december 2010

Rie...

 


Jeg elsker Rie Elise Larsens papirer. Kom hjem med endnu en bunke i dag, og glææææder mig til at tage det i brug ;)

Og så kom jeg endda hjem til et duftende og rengjort hjem! Jeg har nemlig fået rengøringshjælp! Det er altså den bedste gave ever. Og alle pengene værd! Vi har været længe om at beslutte os. For det er alligevel en sjat man skal ligge hver måned. Men omg... hvor er det altså bare skønt, at der endelig bliver vasket gulve, pudset på armaturerne, og alt det andet som jeg aldrig rigtig selv fik gjort...
Posted by Picasa

fredag den 10. december 2010

Hæklede julekugler I

 


Kan man godt give sin mor hjemmegjort? Jeg har det lidt som om jeg går i 1. klasse, og har lavet gaver til mor. Og hvis hun ikke kan lide dem, så bliver hun nød til at have dem hængende hvert år, bare for at gøre mig glad...
Nu er det heller ikke en julegave hun skal have, bare en "takforTivolitur-adventsgavertilungerne-gave".
 


Lidt julebakst skal hun også have, disse kokostoppe er total gode, jeg har spist mig til en kvalme allerede.

 


Og sådan ser det ud, når jeg bager, jeg er ikke ligefrem nogen Mette Blomsterberg!

 
Posted by Picasa

Dagens grin...

kommer fra denne blogger. 1000 tiny things I hate.

Eksempel:
#0110. THE WAY MY DAD ALWAYS USED TO TELL ME THAT THE ACTRESS WHO PLAYED OLIVE IN 'ON THE BUSES' WAS ACTUALLY REALLY HOT IN REAL LIFE.

 


 
Posted by Picasa

mandag den 6. december 2010

Nysgerrig

 



Omg.. jeg sidder på hænder og tænder for ikke at flå disse pakker op.
De blev afleveret i dag af posten...til manden, og de er fra Apple... Vi er alt for tæt på jul til at jeg kan spørge til dem overhovedet. Men hvordan kan jeg ignorere dem?

Jeg er så sindsyg nysgerrig når det kommer til gaver. Mine forældre har, i de år jeg boede hjemme, aldrig givet mig en gave, uden jeg selv havde fundet ud af, hvad det var (pakket ud, pakket ind igen /snigeri i skabe)... "totalt nedern" hvis det var noget jeg ikke ville have, så sad man der, og gad dårligt at lukke gaverne op, og kunne heller ikke fake fake-overraskelsesglæde, fordi man vidste det var et par hvide gummistøvler med for, når man egentlig havde ønsket sig røde Moonboots.

Jeg kom altså lige til at ryste den store pakke en lille smule. Tror det er en...























Ipad?
Posted by Picasa

torsdag den 2. december 2010

3 år

 


Katinka fylder 3 år... i al denne juletid. Var det ikke lige forleden hun var verdens lækreste nyfødte? Og svupsi, så er man altså 3 år, og kan det hele selv (når man gider).
Dagen blev fejret med cupcakes, lagkage og boller, og til børnehaven var der bestilt Hello Kitty - kage. Den blev en anelse rynket og beløjet, men de kunne da se, hvad det var ;)
Posted by Picasa

lørdag den 27. november 2010

Garnpuslerier

 


Altså, er der et trick, så garnet ikke bliver viklet så meget ind i sig selv, mens man hækler? Halvdelen++ af min hækletid går med at løse kæmpe knuder op. Læg gerne gode råd. God lørdag ;)

fredag den 26. november 2010

Kasse til papirrod

 


Jeg mangler helt vildt noget jeg kan have alle mulige papirer i, som ellers ligger og roder på skrivebordet. Jeg købte den røde kasse i Søstrene Grene i går for 34,80. Og i dag fik den "lige" en omgang tapet, som jeg har købt af Junette. Jeg elsker bare det tapet.

Nu glæder jeg mig til at give den en omgang lak - og tage den i brug, så jeg kan komme til på skrivebordet for alt mit rod ;)

tirsdag den 23. november 2010

Brrr...

 


Det er da bare super koldt i dag! Fryser helt sindsygt om de små fusser. Ønsker mig lige tilbage til Barcelona, varme og blå himmel....og en enkelt Bacardi i hånden.
VI har lige været gennem den værste opkastweekend, ingen blev sparret, så der har været lidt at gøre rent og vaske! Men nu sidder jeg og pusler med header til bloggen, forbereder mig lidt til jobopstart, læser blogge og hører dejlig musik.
Kan godt anbefale den nye med Håkon Hellström. I Sverige er den kaldt for den bedste cd i dette årtusinde. Men jeg skal vist lige høre den nogle flere gange, før jeg er helt der. God novemberdag ;)

onsdag den 17. november 2010

Kreatid

 


Når man har en lillebror, som river fat i alt hvad man laver, så er det godt at man selv kan finde løsningen. Katinka byggede nærmest et fort op, så hun kunne sidde og tegne i fred i vindueskarmen. Til Marius store ærgelse.

tirsdag den 16. november 2010

Hæklerier #4

 
Sådan kom mit granma-tæppe til at se ud. En dejlig pude, som passer fint på børnenes slagbænk. Lidt vind og skæv, men vi bor også i et gammelt hus så det hele skal passe sammen - ik?


 

Katinka har ønsket sig is, den gule og blå har hun også selv bestemt farverne på. Og det var altså rigtig vigtigt at den blå is skulle være blå. Det skal hendes lagkage også være når hun snart har fødselsdag, det har hun bestemt for læææænge lææænge siden. Isene er forresten meget nemme. Har dog haft lidt problemer med at få ispinden til at sidde fast, men på de to sidste har jeg brugt dobbeltklæbende tape, det fungerede rigtig godt!

 

OG den lille Mummitrold er også et bestillingsarbejde fra Katinka. Jeg har syet armene alt for langt nede, og jeg tør simpelthen ikke gå i gang med at brodere øjnene på. Jeg er ikke skrap med en nål, og jeg er bange for at det ender helt galt. Men en dag...

mandag den 15. november 2010

Mens ungerne er i daginstutition...

...tuller jeg rundt herhjemme til lækker musik, smider en støveklud her og der, rydder op, vasker tøj, og bare nyder at være mig. Og bruger næsten al tiden på at tænke på mine to små basser. Den ene absolut ønsket og planlagt, hun har fra minuttet jeg så to streger på pinden, betydet mere end noget andet. Hun er bare så overskøn, dejlig, dygtig, og lækker. Den anden lidt af en smutter. My favorite mistake... Og den lille smutter hader at være i vuggestue, han higer sig fast til mig om morgenen, og skriger som han er ved at dø, når jeg giver ham fra mig. Og jeg må virkelig lade som om, at jeg er total cool, men gud hvor jeg også hader det. Det er bare så synd for ham. Lige om lidt har han været der i to timer, sovet i halvanden, og så henter jeg ham igen...

torsdag den 11. november 2010

Det gad jeg godt...

 


... at have på min væg!

Det ser da ret fedt ud. Jeg har aldrig været totalt Legofan, men det er jeg altså blevet nu.
Så har du en masse Legofigurer i overskud, så kan du bare sende dem til mig ;) Jeg starter i hvert fald min samling nu. Jeg har lånt billedet her, og han har godt nok meget Lego på bloggen ;)
Posted by Picasa

tirsdag den 9. november 2010

Pico

 


En af mine yndlingsbutikker ligger (også) på Østerbrogade - mit barndomshood. Her kan man få de skønneste smykker og accesseries til en rimelig penge. Og Pico er altså også det perfekte sted at købe gaver til veninder, søstre, mødre og sig selv - selvfølgelig. Om et par dage skal jeg ind og købe gave til min veninde, som holder pigeaften på lørdag.
Jeg elsker Picos stjernetørklæder, så sådan et skal hun også have. Og så tror jeg, at jeg selv skal have øreringene - elsker den gule farve!

Billerne er lånt på Picos hjemmeside.
Posted by Picasa

mandag den 8. november 2010

Vokseværk

 



Et af mine barselsprojekter er, at få has på bunken med ungernes tøj, som de ikke længere kan passe. Den vokser sig større og større. Og vi har altså bare ikke plads til at opbevare det. Det er helt vildt som de unger de vokser. Hvad skal man med alt det gamle? Sælge, kassere eller give væk?
Det havde jo været dejligt at komme af med noget af det på Trendsales, men jeg synes det er et kæmpearbejde. Ville ønske man lige kunne smække dette billede på, og så skrive: Grundet dovenskab kan følgende købes samlet... Jeg tror nu, jeg lige så stille og roligt putter lidt på TS. I er velkommen til at kigge forbi ;)
Posted by Picasa

torsdag den 4. november 2010

Snupper lige en tudekiks...

 



...for nu er jeg for anden dag gået fra vuggestuen med tårer i øjnene, mens en anden kvinde tager sig af min meget trætte og lettere skrigende søn.
Jeg ser ham igen om to timer, og der er han glad, har sovet, leget og er i gang med sin madpakke. Men allligevel...hvor er det bare ufedt! Hvorfor lever jeg ikke i 50'erne, så jeg bare kunne gå hjemme og hygge og nusse om min baby dagen lang (og så siger vi lige at alle moderne hjælpemidler, også var der den gang). Nu vil jeg tage en kop te til min tudekiks, og så vil jeg savne ham lidt, og forsøge at nyde stilheden, og ordne en masse pligter, så alt er tiptop når bassen kommer hjem igen...

billedet er lånt her, hvor de sjovt nok skriver at børn har godt af at være væk fra deres mødre...
Posted by Picasa

fredag den 29. oktober 2010

Suk

 


I dag er det den aller sidste dag, hvor det bare er Marius og mig herhjemme. På mandag skal han begynde i vuggestue. Åh hvor har jeg det bare ikke fedt med det. Min lille lækre basse, skal være væk fra mig! Og der sker så meget lige for tiden, han er begyndt at gå, han kan pege og sige se, han opdager så mange nye ting hver dag, skal jeg virkelig gå glip af det? Alle de små smil, de små lækre buttede hænder, alle de smaskvåde kys...

Og så er der lige samvittigheden. Den er virkelig dårlig. For jeg skal ikke starte på arbejde før 3. januar. Så kan jeg overhovedet retfærdiggøre, at han skal begynde allerede nu?

Siden jeg fik ham, har jeg kun været væk fra ham, hvis jeg har været ude at handle, og to gange været på legeplads med Katinka i 1 1/2 time, uden telefon, og lillemanden havde selvfølgelig skreget fra det øjeblik vi gik.
Siden jeg fik ham, har jeg ikke sovet mere end 2-3 timer af gangen. (Det er løgn! Der var faktisk en enkelt nat, hvor jeg fik 5 timer i sommers). Og jeg er træt. Og jeg er træt af at være træt.

Jeg trænger virkelig noget mortid; at gå op og træne, at få ordnet hår, hud og negle, at forberede arbejdet, og få en lur, uden at have et øre på Marius, få noget energi.

Og han skal jo heller ikke være i vuggestue fra 7-17. Det bliver snarere 9-13....

Men hold op hvor kommer jeg til at savne ham, suk!.
Posted by Picasa

torsdag den 28. oktober 2010

Alphababy

 


Hvis du også synes det er temmelig irriterende at din baby trykker løs på Mac'en, og pludselig ikke kan finde diverse filer og programmer, så download alphababy gratis. Her kan ungerne trykke alt det de vil på tastatur og mus, og alt der sker er, at der kommer lyde, former, billeder og bogstaver frem på skærmen. Katinka elsker at "skrive" på computeren, og Marius synes det er herligt at banke løs på tastaturet.
Her er hvad Marius kunne slå sig frem til på ca 10 sekunder.
Man kan også få programmet til Ipod og Iphone, er kan man indtale lyde til billeder og figurer, som så også kommer med.
Posted by Picasa

onsdag den 27. oktober 2010

Hæklerier #3

 


Jeg har fået hæklet lidt de sidste par uger. Jeg er blevet lidt grebet af det, kan forestille mig det er sådan det er for folk, som spiller computerspil (min mand fx). Lige så snart jeg har 5 minutter, så er jeg der med hæklenålen (min mand foran pc'en). Det er vel begge skønne måder at koble af på, jeg får bare lidt mere ud af det i sidste ende...

Jeg har forsøgt mig på Tusindfryds små lækre svampe, og det er endnu ikke lykkedes mig at få to ens. Men det gør ikke noget, jeg er tilfreds med at jeg overhovedet hækler noget, som ligner noget. Den store svamp er også en rangle, den mangler små hvide prikker, det kommer. I Norge lavede jeg lidt kager til Katinka, snød faktisk svigerfar, så han var ved at kløjes i en hæklet Oreo....han ser heller ikke så godt. Aben er Kaptein Biffs opskrift, og pingvinen er også inspireret af hende, men opskriften er fundet her. Jeg vælger ikke at have ben på, og i stedet et ranglehåndtag. Begge de to rangler er til to dejlige små babydrenge, som kommer på besøg i morgen for første gang med deres skønne mødre.

Lige nu er jeg i gang med en Mummitrold, den bliver lavet på bestilling - fra Katinka ;) Og næste projekt er noget Grannystripes noget.

torsdag den 14. oktober 2010

Alfons

 


I går fik Marius en forsinket dåbsgave. Min veninde har lavet et puslespil med kæmpestore brikker. Jeg synes det er skønt, og jeg elsker at hun har gidet at ofre tid på det fine puslespil. Og det er da også en alle tiders julegaveide ;)
Posted by Picasa

onsdag den 13. oktober 2010

Papirsrester

 



Min veninde skal lave sætterkasseprojekt i efterårsferien med sin datter. Hun får lige en pakke papirsrester med fra mig.

Sådan en pakke kan også blive din, hvis du deltager i min give-away.
Posted by Picasa

tirsdag den 12. oktober 2010

Voksdugrester



Står du lige og mangler voksdugrester til et eller andet?

Værsågod..den første der vil have resterne får dem ;)

fredag den 8. oktober 2010

Mer hækling

Hvor er det skønt at se alle de mange hækleting, der bliver kreeret. Jeg er blevet helt besat af hækling, og efter to egne "projekter", vil jeg forsøge mig på nogle opskrifter. Og der er mange at vælge i mellem bare her i blogland.

Tusenfryd har flere rigtig skønne hækleting med opskrifter til! Jeg kunne tænke mig at gå i gang med de små kære hæklede svampe, og måske lave en uro af dem til min kommende niece.




Jeg er også meget begejstret for Kaptein Biffs ting. Hun masseproducerer jo nærmest den ene hækleting efter den anden, jeg fatter ikke hvordan hun kan nå alt det. Aberanglen er vild kær, på et tidspunkt kunne jeg tænke mig at lave endnu en af dem, denne gang lidt mere som Kaptein Biffs abe nedenunder;).



En elefant hækler også meget, og sådan en lille patchwork-ala-hæklingbold kunne også være sjov at lave til min venindes barn.




Hvad skal jeg gå i gang med? Har du set andre gode hækleopskrifter?

Alle billeder er fra de tre bloggere, Jeg synes det er så skønt, at de vil tage jer tiden til at lave DIYér. Tusinde tak!